Avrupa Türkiye Ticaret Odası Web Sitesine Hoşgeldiniz
Avrupa Türkiye Ticaret OdasıAvrupa Türkiye Ticaret OdasıAvrupa Türkiye Ticaret Odası
(Pzt - C)
info@at-to.com
Ankara/Türkiye

Kimler başvurabilir faaliyetlerimiz

  • Anasyfa
  • Kimler başvurabilir faaliyetlerimiz

AT-TO Vakfı’na resmi başvuruda bulunan, özel ve tüzel şirketler, sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve kamu kurum ve kuruluşlarının talebine göre başvuru alarak bu talebin verilen süre içerisinde karşılanması sağlanmaktadır. Örneğin, Avrupa’da kardeş şehir oluşturmanın yanı sıra ticari ilişki kurulmak istenen şirketlerin kredibilitesi araştırılıp rapor şeklinde verilmesi gibi hizmetler faaliyetlerimiz arasındadır… Dolayısı ile AT-TO Vakfı’na herkes başvurabilir..

Tüm Avrupa ülkelerinde, talep doğrultusunda şirketler kurulmasını gerçekleştiriyoruz…

Avrupa’da faaliyet göstermek isteyen Türk şirketlerine Türk Devletinin tahsis ettiği teşvik fonlarından faydalandırma hizmeti sunuyoruz…

Avrupa ile ticari faaliyet oluşturmak isteyen Türk şirketlerine Eximbank garantisi ile Avrupa’ya ihracat güvencesi sağlamak.

Avrupa’da ve Türkiye2de iş yapmak isteyen şirketlerin, kredilimitesi ve güvenlik soruşturması yapılarak rapor verilir. Ancak bu referans(Rapor) bilgilendirme amaçlıdır ve Vakıf sorumlu değildir.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Geen producten in je winkelwagen.

X